lördag 27 februari 2010

Sökandet.

Jag letar efter en känsla av att vara tillfreds. Vad krävs för att hitta den? Tror att det har att göra med kalla fötter att den inte återfinns! Häromveckan sa vår studierektor att om 4 månader är vi formellt färdiga ssk. Huga, här lever jag i en drömvärld att som elev inte ha något eget ansvar... Slut på det nu!

fredag 19 februari 2010

Skyltgalen

Inte bindgalen utan skyltgalen har jag blivit. Älskar skyltar, de kan säga så himla mycket. Har man dessutom en hemma med trevligt ordspråk behöver man bara peka... Say no more!

Kollade runt på skyltar på http://skyltmax.se/ där kan man verkligen låta fantasin flöda. Vad sägs om mitt favvo ordspråk: Om du inte har nåt vettigt att säga kan du lika gärna vara tyst.

Detta är en sida jag kommer att återkomma till!!!!

Man får dessutom en gratis skylt från dem om man bloggar om dem!!!!

onsdag 17 februari 2010

Bakhalt.

Då en tredjedel av familjen sportar regelbundet så har vi fastnat i termer som har med idrotten att göra. Kan bara säga att jag är i mördarsaxbacken, har lust att använda kärringbacken, och har bakhalt som tusan. Kan jag göra som Norge och skylla på vallateamet?
Antagligen inte, ingen annan kan ju skyllas på om jag inte lyckas...

Underligt hur man förväntar sig saker...

Det är lite konstigt hur folk allmänt förväntar sig saker och förbereder sig inför saker. En del har, när de väntar barn, köpt grejer från dagen stickan visat plus, medan andra inte ens har en grej när bebisen anländer.

måndag 8 februari 2010

Dagens måsten

Gjorde i morse en Dagens Måste Lista.
1. Skriva verksamhets berättelse
2. Grundmåla runt fönstren
3. Vattna blommorna
4. Betala utställningsavgift till Umeå
5. Promenera.

Nummer 1 tog 3 timmar, nummer 2 1 timme, nummer 3 2o minuter, nummer 4 3 minuter och nummer 5 sker efter maten.

Känner mig ganska nöjder med mig själv!

fredag 5 februari 2010

Dem där....

pensionärerna...
Jo jag har bloggat om det tidigare, men det tål att tas upp igen. Blir så förbaskat irriterad. För dem verkar handling vara socialt umgänge. De klumpar ihop sig på strategiska ställen där det är trångt eller dit de flesta behöver. Ex mjölkdisken. Sen blir dom skitirriterad av att man ber om ursäkt för man behöver 1 liter mjölk och att dem därmed måste flytta sig! Gaaahhh.

Ungefär samma är det med apoteket. Ha panchisarna blivit sömntutor. Förr var dom först på affärer och dyligt för de var mogonpigga och när affären öppnade så hade halva deras dag gått. Nu verkar dom ha helt andra sömnvanor.