måndag 22 mars 2010

Ooops, nu vare´ ett tag sen.

Idag är en betongdag... Arschlet känns som gjort av betong och har svårt att lyftas. Vet vad som väntar i veckan. Praktik praktik och åter praktik. Kunna veta fatta göra fråga ifrågasättas fortfarande kunna veta göra fråga......
Nåja, på fredag väntar nåt KUL! Då åker vi till Trondheim vännen K och jag. Lånar ett uttryck från den snart tonåriga dottern: Det ska bli askul!

Take care out there! Vill INTE se nån jag känner på min avdelning!

söndag 14 mars 2010

Söndagsångest

Undrar om det finns nåt sånt, annars ska jag ta patent på begreppet....

Sitter och har lite ångest över kommande 8 veckors praktik. Skitkul säger alla skit säger jag....
På praktik ska man vara först och sist överalllt, tycka allt tråkigt är intressant och lärorikt. Vilja göra det ingen annan vill och le under tiden. Vända ut och in på sig själv i lärarens närvaro för att verka angelägen och insatt i målen. Kunna argumentera för mig/jag. Bara le och inte tycka nåt är vidrigt, sällan ellere aldrig sitta en stund, inte fika när andra gör det. Äta lunch strax innan dagen är slut och vara helt slut i både huvve och kropp när arbetspasset är slut.

WOW visst låter det skitkul!

söndag 7 mars 2010

Inlärningsplan

Så var den skriven inför första praktik perioden. Sammanfattningsvis kan jag bara säga GUD va svårt det är att få ner det på papper vad jag vill lära mig!

tisdag 2 mars 2010

Var är tandpetarna..

Varför i helskotta ska man behövas vara så här trött?????

Kattungarna

Då har vildingarna nu blitvit 4 veckor. Konstaterade häromdagen att det var det lugnaste kull vi haft på väldigt väldigt läääänge. Hrrmm, harkel host...Igår fick mannen i huset gå ut i garaget iförd endast stövlar och morgonrock för att leta skivan som ska hålla busarna på plats i köket.

Populärt? Inte det minsta....

måndag 1 mars 2010

Buzzador!

Var med och påverka! Anmäl dig hos Buzzador och bli erbjuden att vara med i diverse kampanjer och få produkter att dela ut och prata med vänner om.
Använd länken här nedanför!

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=EllenS

Jag avskyr!

I följande ordning:

Lögn/osanning - Avskyr ljugare, bättre vara tyst än ljuga!

Martyrskap - Bara en kan förändra livet och det är huvudpersonen

Skryt - om allt är bara bäst behöver man inte tala om det för det syns

Sån är jag!