fredag 30 april 2010

Sen kvällsfundering

Det är konstigt och svårt detta med känslor...Ett litet ord kan höja dagen till den allra bästa på länge, ett uteblivet kan sänka den totalt. Svårt är det också att förmedla något utan att kunna eller vilja säga det rakt ut. Risken att någon såras för att man varit rak eller inte varit rak är lika stor.
Att ena sekunden kunna känna sig som världen lyckligaste till att i nästa känna sig som nåt en bil kört över. Tänk vilken makt vi har mot andra egentligen.

Muntert..

Självkritiskt så kollar jag tillbaka på mina inlägg. Ojojoj vilket skit och vilken oredd soppa. Nä nu ska här tas nya tag och bli mera munter... *host harkel*. Hoppas jag.
Så vad ska då muntra upp i dagens inlägg? Hmmm.
Ingen sjukdom, inga klagomål utan.....
DET ÄR SNART VÅR!!!!!

måndag 26 april 2010

180 knyck i timmen!

Praktiken i den f-nade ÄO gär sakta sakta. Men livet i övrigt går snabbt som fasen. Saker har skett som fått mig tänka efter och fundera över hur jag ska agera vidare. Det känns bra över tagna beslut även om jag inser att det aldrig kan lämnasgarantier för att det blir rätt.

fredag 16 april 2010

Fan Fan Fan Fan Fan...

Nog är det väl själva Fan... Lämnade tillbaka hyrbilen igår för att SAAB:en var klar. Skönt! Kommer hem, har under resan hört ett skrapljud underifrån. Talar om för H detta. Han kollar och dom har glömt sätta tillbaka skyddet över luftfiltret... FUCK! Jag kan lova att hans humör kunde varit bättre.....Spoilern är inte riktigt ditsatt, grillen är ganska lös... Så nu är jag utan bil, för snart kommer dom och hämtar den med bärgare. Kul va?! Vad ska grannarna tro?
Dom har lovat att den är tillbaka innan 16.00 vilket jag ställer mig skeptisk till. Vi som ska till Ume´i helgen....
Var finns checklistorna på verkstaden? I vården används massor av såna, tänk om självaste verkstadschefen skulle komma in för en transplantation och vakna av att sakna nån del och resten är bara ditsatt på ett ungefär...

onsdag 14 april 2010

Alternativet är ett hembesök av pitbulen i familjen

Så uppdagades dotterns klasskompisars dåliga ordförråd häromdagen. Hon hade via msn blivit kallad såna ord jag inte ens tar i min mun. Jag tvivlar på att tjejerna ens vet vad de betyder allihopa...
Dottern gråtande över förnedringen tittar på sin far och säger: pappa jag tror du måste göra ett hembesök...
Heja heja säger jag.... Det vore nåt att skicka hem till de som knappt kan ta hand om sig själva och är lika stora i orden själva...
Moahahaha.

onsdag 7 april 2010

Speedfart.

Livet är händelserikt... Lite fööör mycket stundvis.
Kattungarna växer och frodas. Snart 10 veckor och flyttar vid 12. Hur skönt som helst... Det är jättemsyigt med 4 busar som bara älskar att bli kliade och busade med. Men dom är dyngsamma och överallt. Så snart överlåter jag dem me varm hand till deras nya ägare. :)

Annars så är första delen av praktiken färdig, 4 v på stroke/rehab. Har varit helt OK. Trevligt återse några gamla arbetskompisar, men inget direkt upphetsande arbete då det känts stundtals som mitt eget jobb.

Trondheim avverkades, 125 mil tur och retur. Intressant resa med nya bekantskaper även inte helt nya. Jag brukar få höra att ja ser saker i svart eller vitt, dömmer snabbt... Ville så gärna känna att jag hade fel denna gång också. Men föregående intryck förstärktes. Tyvärr.
Vi firade för övrigt en champion och en Internationell Champion där med både skumpa och annat gott.

Snart blir det Umeå och sen Östersund. Ska bli intressant, åtminstone det senare resmålet! ;)