lördag 30 april 2011

Den perfekta sökes!

Det är fantastiskt att ha bilden av den perfekta i huvudet. I varje ny individ leta och se om man hittar den, men nej.... Äntligen kan jag säga att jag hittat det perfekta, det ultimata det jag sökt. Alla bitar hamnar rätt och bilden blir hel! Jag har funnit den perfekta CRX:en. En ny dag gryr och planer smids. Nu är det ganska kul igen.

fredag 29 april 2011

Kvickt - Klurigt - klokt

Den som säger nåt kvickt är rolig, den som kryddar det lite underfundigt klurigt blir omtyckt ( av den som förstår det kluriga) och den som kan få det att låta klokt... Ja den är ett geni.

Kvaliteten på möten med människor beror ofta på andras och egna sätt att uttrycka sig. Den som uttrycker sig bra och konsekvent med en del insikt och en del lagom kunskap toppat med ödmjukhet känns trovärdig. Den som dessutom har egenskapen att kunna vara generös.... Ja vad säger man: Välkommen in i mitt liv!

Det är inte bara Asien-börsen...

som har nedgångar! :) Halva garderoben är utrensad, kvar finns.....Lite gammalt och lite nytt som kan användas. Vågen visar numera - 17 vilket känns bättre än -17 ute i vintras. Nytt liv, nya rutiner och nytt........ Ja det är bara fylla i vad som känns aktuellt.

Alltså hyllar jag allt som är nytt! Men även det som är gammalt och beprövat! Evidensbaserat är ju ordet som är på modet i min bransch. Mina vänner är evidensbaserade för de funkar, jag känner förtroende och trivs i deras sällskap!

Livet är som en mycket god vän uttryckte det: Lite hoppsan hejsan och jag har lust att ta Tjolahoppsan steg!

onsdag 27 april 2011

Skiter i´t!

Vad är väl ont i nacken, domningar i händerna och i halsen mot livet! Jag resonerar som en mycket god vän, anser och till och med som systrar; Min kropp får leva med mig inte jag med den!

Att jobba sig mot målet är allt, att känna efter och låta nacken styra vardagen inget! Nu börjar dessutom målet hägra! Om 1,5 månad har jag tagit examen, startat mitt jobb och påbörjar ett nytt yrkesliv! Oh Cheesus, livet leker och jag toknjuter!

Vad behöver jag mer? Jag har goda vänner, en (stundvis) klok dotter, fått en nystart, snart jobb och kanske kanske nåt nytt på G....Sug på den ni!

Våren är här!

Kanske jag ska försöka blåsa liv i min blog precis som våren blåser liv i mig. Det bara bubblar i kropp och själv av solen som lyser! Värmen kommer. Oh herregud livet är bra underbart!
Jobbade inatt och fick en alldeles oemotståndlig lust att busringa till nån kl halv tre....Det kan bara skyllas på våren!

Ut och Njut mina vänner! Solen ger energi, friskhet och frid i själen!