tisdag 29 december 2009

Jag funderar....


på om jag har missat nåt som flera av mina vänner verkat fatta. Grejen med att gifta sig. Har jag missförstått hela företeelsen eller tar jag det för allvarligt för tänk om det skiter sig....


Så med reservation för min uppfattningsförmåga så är min hypotes att jag har fattat men inte mina vänner....

lördag 26 december 2009

Bloggtorka

Bloggtorka är just rätta ordet. Det händer så mycket saker just nu med julen och skolan så jag har för mycket input för att göra output.

Hela familjen överlevde julen. Inga överraskningar ich heller inga besvikelser. Julaftonen förflöt bra men med ett visst mått av påtvingat socialt problem. Men eftersom jag blev så snällt tillfrågad om att prata, (vilket ju inte alls är så svårt) så gjorde jag vad som förväntades och alla blev glada och nöjda.

Tentaångesten har släppt och jag ser ljuset när det gäller x2 faktor, variabler, signifikans nivåer och nollhypoteser. Tack Gode Gud för google och Wikipedia.

That´s all for now. Ska försöka bättra mig.

fredag 11 december 2009

Tanken slog mig...

när jag drack kaffe hos C att katter blir bra annorlunda, till det bättre, efter en kastrering. De får en annan glimt i ögat, mera leksugna och verkar rent allmänt må bättre.

Jag undrar om det skulle ha samma effekt på en mänsklig hane.... Skulle effekten bli densamma? Man ser tonåringen i både kropp och själv. En mildhet som inte finns innan kanske då infinner sig. Erbjudande om lek mottas med förtjusning. Tyvärr kanske matlusten blir större men det kan säkert botas.

Man kanske ska lägga ett medborgarförslag om att män som har kvinnor som anser dem kunna vara utan mannens reproduktions förmågan har rätt att lämna in honom till kastrering när helst hon finner det lämpligt.