söndag 23 oktober 2011

Relationer..

Bygga relationer det görs varje dag, på jobbet, hemma, med vänner och affärsmässigt.

Det viktiga är att man säger till sig själv att man kan inte bara ta och ta utan man måste även ge i relationer. Ibland stöter man på personer som är duktiga på att ta, men mindre duktiga på att ge.

Det lönar sig inte bli arg, utan man ska gå vidare och fokusera på annat.

Man har inte tid, råd eller kraft att lägga vikt på varför just den inte hjälper mig. Då vet man till nästa gång. Lägg fokus och vikt på det du vill uppnå istället för att haka upp sig på varför vissa människor inte ger utan bara tar.

Jag brukar tänka så här, man har lärt sig något nytt och insett att hjälpen kommer inte där man kanske trodde att den skulle komma ifrån. Oftast biter sig dessa personer som bara tar av andra sig själva i svansen.

Personer som bara tar, faller själv och då faller han eller hon tungt. Gå vidare och jobba på, lägg inte energin bakåt utan sikta framåt. Det var ändå ingen relation att bygga vidare på, var glad att det kom fram nu och inte sen.

Relationer som blir livslånga, framgångsrika och positiva oavsett privata, arbetsmässiga eller företagsmässiga är en av hemligheterna, förmågan att kunna ge och ta emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar