tisdag 28 april 2009

My turn!

Fucking fuckings jävla skit va trött jag är!!! Att vara elev tar knäcken på mig. Man ska fan vara ett steg bakom men nästan ett steg framför sin handledare, och ibland är man så efter att man nästan hamnar på toa med sin handledare. Idag frågade doktorn en patient om hon haft ont i vaderna; Nja bara lite svara hon. Baggis för helvete tänkte jag mina stormvärker. benen känns så svullna att sockanten antagligen måste blötas loss. Samtidigt ska man vara alert och glad och villig att göra allt förbannat skitgöra.

Så till det positiva. Det är intressant! Idag har jag lärt mig om broken heart syndrome dvs takotsubo, AV block 1, förmaksfladder, cardiomyopati och massa mer!!!!Så det är intressant som fasen. Det är antagligen bara min kunskapsnivå som är för låg. Mera plugg måste det till...Ihelgen tvingas vi ha egna patienter. Ronda, planera, provtagning, sjukgymnastning, EKG, hemgångs planering, medicinera, dokumentera. Antagligen blir saker o ting mindre rörigt med 1 el 2 egna patienter.

Tjoho for life as it is!

1 kommentar:

  1. Låter som om du har det fullt upp, men känner jag dig rätt så suger du väl i dig som en svamp så inte konstigt att det känns som strumporna krympt... Bra att du har roligt också, tuta och kör! :)

    SvaraRadera