lördag 7 november 2009

Lördagsgodiset

Varför ser allt godis så himla gott ut när man står och plockar i påsen på affären? Det luktar gott och man har nästan inte en chans att hålla sig från att smaka till det blir lördag. Men.... När det blir lördag och påsen ska fram då ser det inte alls lika aptitligt ut, luktar ingenting och jag skulle med glädje skänka bort påsen.....

3 kommentarer:

  1. Godis i all ära men det är alltid förväntan som är bäst sedan när man faktiskt får övergår det till (besvikelse)...som att planera en utställning, allt känns lätt roligt och spännande tills dagarna före då jag undrar varför kicki(den enfaldige) får så dumma infall som dessutom kostar en del.Nu brukar det ofta släppa efter första bedömningen och sedan är det roligt igen, och man börjar planera på nytt!!!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig S, det brukar hända tätt som oftast, tur man har en familj som uppskattar sötsaker... ;)

    SvaraRadera
  3. Hörde på radion att smågodiset har förändrats med åren. Numera är de "proppfulla" med socker vilket ger beroende och jagande efter sockerkickar. Tänkte då att man SKA INTE falla för frestelsen igen men .......... när de har nedsatt pris blir det mintkakor, gelehallon, vaniljpraliner och fugde....... Vad gör man !?

    SvaraRadera