måndag 6 juli 2009

Spännande

Med en ganska "laid back" attityd är det spännande att kolla in hur andra uppfödare flockas runt sockerbitar för att ganska snart upptäcka att den snabba energin tar fort slut och man får söka sig till andra näringskällor för att hitta energi och inspiration. Några byter vänner som andra byter trosor, en del är som dagsländor och en del blir snabbt experter inom ett område som är outsinligt och oförutsägbart. Expert verkar man kunna bli på ett par olika sätt; självutnämnd, utnämnd av andra eller bara erkänd.
Några verkar tycka det är viktigt att tillhöra! Man håller på att arbeta livet av sig för att få tillhöra en viktig grupp och kan nästan försaka vad som helst för att få vara med. Andra tar en mängd dåliga beslut med dåliga rådgivare( ev självutnämnda experter) och vissa tycker kvantitet är viktigare än kvalitet. Vissa bluffar sig fram och somliga verkar inte särskilt angelägna om att syna bluffar. Men det verkar vara så att om man bara låter tillräckligt övertygande så går allt vägen. Några verkar ha mer pengar än förnuft och slår på stort så snabbt att det förmodligen kommer att gå åt skogen.
För mig finns inget rätt eller fel, bara övertygelsen stämmer med den egna personliga uppfattningen och att man fattar de egna besluten....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar